Herbal Blend Cream Untuk Eczema

Minggu lepas tiba-tiba je dapat mesej dari kawan lama, teman serumah masa belajar di UiTM Shah Alam dulu.. Katanya nak beli dan cuba Herbal Blend Cream untuk anaknya yang ada sakit eczema.. Dia dapat tahu pasal Herbal Blend Cream ni pun melalui En. Google.. Kesian rasanya sebab anaknya baru berusia 5 bulan, asyik gatal-gatal badan dan tak boleh terdedah pada suhu yang panas sedikit.. Kebetulan Herbal Blend Cream memang dah 5 bulan kehabisan stok kat Malaysia ni.. Kalau ada pun, mungkin ada dalam simpanan mana-mana Shaklee Independent Distributor (S.I.D.) lain yang memborong dan simpan stok untuk kegunaan sendiri..

2014-08-027

Setelah mencari di sana-sini, berjaya juga kami mendapatkan stok Herbal Blend dari Pn. Azmiah, pengedar Shaklee di kawasan Masjid Tanah, Alor Gajah & Sg. Udang di Melaka.. Alhamdulillah, nampaknya memang rezeki kawan kami dan anaknya.. Memandangkan agak susah mendapatkan stok, dia terus menempah sebanyak 2 tiub..

Tengahari tadi, kami sempat berjumpa dan lunch bersama sambil saya serahkan Herbal Blend Cream padanya.. Gembira pula rasanya dapat membantu teman lama.. InsyaAllah, semoga anaknya memperoleh kesihatan yang lebih baik berkat dari ikhtiar yang dibuat.. Apa-apa pun, inilah salah satu sebabnya mengapa saya sukakan Shaklee.. Untuk membantu lebih ramai orang di luar sana mendapat kesihatan yang lebih baik..

“MIAQAISARAH”

017-202 3543

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s