Jualan Murah SOGO

Dengarnya SOGO tengah ada sale.. Tapi siapa yang tinggal di area KL atau Selangor, pasti tahu yang SOGO sememangnya hari-hari ada sale pun.. Cumanya hari ni ada sale baju kanak-kanak..  Kat SOGO ni produk jualan murahnya selalu bertukar-tukar.. Kadang-kadang pakaian wanita, kadang-kadang pakaian lelaki, kadang-kadang cadar & comforter dan jarang-jarang pinggan mangkuk.. Ini lah untungnya kerja di tengah-tengah bandaraya Kuala Lumpur, dekat dengan SOGO & dekat dengan segala-galanya yang best.. Perlu sediakan duit je lah..

So, cadangnya tengah hari nanti masa lunch hour nak window shopping kat SOGO sekejap sambil lunch kat Ani Sup Utara sebelah Kompleks Pertama.. SOGO dengan Kompleks Pertama ni sebelah menyebelah je.. Cumanya yang tak sebelah menyebelah ni office saya dengan SOGO, terpaksa berjalan kaki lebih kurang 10 minit.. Takpe la, at least dapat bersenam sambil mengeluarkan sedikit peluh jantan..

SOGO
View SOGO dari ofis di Jalan Sultan Salahuddin.. Nampak jauh, tapi kalau jalan kaki lebih kurang 10 minit je..

Selepas makan kat Ani Sup, teruskan niat untuk window shopping kat SOGO.. Macam biasa, kat SOGO penuh dengan umat manusia kalau time tengah hari macam ni.. Lastly, dapat beli sepasang seluar jeans Powerpuff Girls untuk Mia.. Harga selepas discount, RM 25 sahaja.. Harga sebenar, RM 46.. Ok la kan, lagipun dah lama tak belikan Mia seluar jeans..

IMG20140918143404_2
Harga selepas discount, RM 25..

IMG20140918143500_2

IMG20140918143918_2
Harga sebenar, RM 46..

Alhamdulillah, nanti kalau ada rezeki lagi, ingat nak belikan Mia baju lak.. Sambil-sambil tu, boleh gak belikan wifey pakaian baru..Tak sempat tadi nak window shopping lama-lama, sebab terpaksa bersesak-sesak dengan orang yang ramai.. InsyaAllah, next time..

“MIAQAISARAH”

017-202 3543

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s