Selfie

Zaman sekarang ni, suka sangat orang ber‘selfie‘.. Sampaikan terbaca dalam paper The Sun  hari ni, SONY pun dah mengeluarkan satu model ‘PROselfie smartphone’ berharga RM 999 dengan kamera depan berspesifikasi 5MP wide-angle.. Bagi siapa-siapa yang minat ber‘selfie‘, boleh lah mendapatkan smartphone ni.. Tidak menjadi kesalahan kalau nak ber‘selfie‘ tapi perlulah secara terkawal dan menjaga adab kita sebagai umat Islam.. Jangan bergambar macam girl dalam newspaper ni ye 🙂

IMG20140924075603_2Macam saya ni, memang tak minat sangat ber‘selfie‘ tapi sejak Mia Qaisara dah pandai posing ni, rasa best pulak kalau dapat tangkap gambar 1 family untuk dijadikan kenang-kenangan.. Suka tengok aksi-aksi comel Mia..

10696325_10152700644772579_3146828818902270737_ 10313088_10152698621762579_27241351797823303_IMG-20140922-WA0077_2Semoga Allah S.W.T. memberkati kehidupan kami sekeluarga dan semoga Mia membesar dengan sihat menjadi anak yang solehah.. InsyaAllah.. Ibu dan ayah amat sayangkan Mia..

“MIAQAISARAH”

017-202 3543

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s