Jamuan Raya Supermom

Seronoknya bila dijemput ke open house raya.. Macam-macam makanan ada.. Memang rambang mata nak pilih makanan.. Tapi jangan lupa, lepas  makan banyak-banyak tu kena lah ambik  set ni untuk kembali ke bentuk tubuh badan yang asal.. heheh..

Ahad yang lepas (2 Ogos 2015), kami ke majlis Open House dan New Office Warming Supermom yang letaknya di Shah Alam.. Memang cantik sangat ofis baru Supermom kali ni dan sangat luas..

12
Studio shooting gambar lengkap dengan props..
13
Bilik meeting penuh dengan stok yang nak diposkan..

Kalau nak tahu, inilah ‘markas’ baru nak jalankan aktiviti group bisnes Shaklee kami.. Macam-macam aktiviti menarik dah dirancang untuk diadakan sepanjang tahun ni.. Semuanya santai-santai, makan-makan, main-main dan menyeronokkan je.. Tak pernah lagi setakat ni, aktiviti group kami stress dan membosankan.. Kalau tak percaya, jom join sekali.. hehehe.. Sebelum ni, pertandingan MASTERIA dah dibuat kat sini dan Alhamdulillah, saya dah menjadi johan dan membawa pulang sebuah iPhone6.. Memang satu kenangan yang sungguh bermakna 🙂

open house
Poster Rasmi Open House

Jom kita layan gambar-gambar sekitar majlis jamuan raya hari tu..

Juadah
Antara juadah lazat yang disediakan..
5
Rambang mata tak tahu nak makan yang mana dulu..
15
Bilik seminar jadi bilik makan..
14
Anak-anak sibuk main dalam playroom, so dapatlah ibu ayah makan dalam keadaan tenang..
11
Mak ayah layan anak main sama.. Mia pandai bawak diri sendiri kalau jumpa mana-mana playroom..
4
Bergambar dengan pasangan mentor yang kami kagumi.. Khalif tidur pulak masa ni..
2
Mentor kepada mentor kami.. Sama je mudanya..
9
Rakan-rakan seperjuangan..
7
Sambil beraya, sambil main MASTERIA.. Berani sungguh ajak juara bertahan berentap..
6
Semua dok layan keletah comel Mia Qaisara..
1
Bergambar raya..

Memang seronok sangat majlis kali ni.. Alhamdulillah dipertemukan orang-orang yang hebat dan positif sentiasa dalam bisnes Shaklee ni.. Dapat dirasakan ukhuwah yang terjalin semakin hari semakin mendalam.. Anda juga dialu-alukan untuk sertai kami sekiranya berminat dapat pendapatan tambahan sepertimana kami..

Hubungi kami untuk dapatkan maklumat produk, tips-tips kesihatan dan maklumat keahlian..

“MIAQAISARAH”

017-202 3543

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s