Rakaman Lagu Raya Yang Happening

Siapa sangka, dengan berbisnes Shaklee ni kami mampu merasa pengalaman masuk studio rakaman dan merakam lagu.. Nak dikatakan setaraf suara artis, memanglah jauh sama sekali tapi ok lah bagi kami just untuk suka-suka je.. Heheh.. Tapi jangan salah faham, bukannya Shaklee yang sponsor ye, tapi ni antara aktiviti sampingan suka-suka group Shaklee kami yang ditaja oleh YourSupermom Office selain aktiviti makan-makan.. Masa bulan Mac hari tu pun YourSupermom Office telah menaja sepenuhnya Team Building yang sangat best di Port Dickson..  Shaklee pulak akan sponsor event-event yang lagi besar dan formal macam National Conference, trip Umrah dan ke luar negara seperti USA & Itali, Car Bonus dan Cash Incentives untuk mana-mana ahlinya yang layak mengikut syarat-syarat tertentu..

Masa rakaman lagu ni, ada 2 sesi yang terlibat:

#1 – Rakaman suara di Studio Al-Farabi Band, Shah Alam

Sarah
Wifey menunjukkan bakat terpendam..
Mizi
Hentam saja la nyanyi macam mana pun.. 🙂
Sarah 2
Suka Ahmad Khalif dalam perut dengar ibu nyanyi ye..
Studio
Antara vokalis-vokalis yang me’nyumbang’kan lagu.. 🙂

 

#2 – Shooting video di Homestay Sg. Haji Dorani, Sungai Besar

BBQ
Ber’BBQ’ malam sebelum shooting..
Nelayan
Nelayan laut dalam..
Sawah
Kru produksi & pelakon-pelakon tanah air..
Homestay
Antara yang terlibat dalam program shooting kali ni..

Kami cuma sempat join rakaman suara je sebabnya masa shooting video tu, wifey masih dalam pantang.. Terkilan gak sebab tak dapat join, tapi tak mengapa, InsyaAllah ada rezeki lagi rakam lagu raya lain di tahun-tahun akan datang..

Pilihan lagu raya kami tahun ni bertajuk “Selamat Berhari Raya – oleh Rahimah Rahim”

Jom sertai group Shaklee kami hari ini!! Hubungi kami untuk maklumat lanjut..

 “MIAQAISARAH”

017-202 3543

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s