Peraduan “Selfie bersama Susu Kambing BARAKA”

Berita baik untuk orang yang suka ber”selfie”!! Kini anda boleh ber”selfie” sambil memenangi hadiah wang tunai.. Sempena 58 tahun kemerdekaan Malaysia, BarakaShoppe sedang menganjurkan peraduan “Selfie bersama Susu Kambing BARAKA”.. Peraduan bermula pada 24 Ogos 2015 hingga 26 September 2015.. Pemenang akan di pilih secara mingguan. Hadiah berjumlah RM1000.00 menunggu anda setiap minggu hingga berakhirnya peraduan ini..

Kalau nak tahu, Susu Kambing BARAKA ni memang sedap dan berkhasiat.. Saya dah mencubanya dalam sesi perkongsian kebaikan produk bersama pihak BarakaShoppe beberapa minggu lepas.. Mia Qaisara pun ikut sekali and she loves it too.. Boleh refer entry event yang happening tu di SINI..

IMG_2448
“Wefie’…

Pemenang akan dipilih pada setiap minggu. Antara hadiah yang ditawarkan:

  • Hadiah PERTAMA sebanyak RM 500
  • Hadiah KEDUA sebanyak RM 300
  • Hadiah KETIGA sebanyak RM 200

SYARAT-SYARATNYA:

1. Setiap peserta dikehendaki membeli Susu Kambing BARAKA di Giant, Cold Storage atau Mercato di semenanjung Malaysia.
2. Ambil gambar selfie/wefie bersama produk dan bukti pembelian (resit) mesti berlatar belakangkan Giant, Cold Storage atau Mercato.
3. Cipta sebuah Slogan tidak melebihi 15 patah perkataan: “Saya suka Susu Kambing Baraka kerana …………………………
4. Hantarkan gambar selfie / wefie anda melalui app. whatsapp ke no. telefon 018-3267978.
5. BarakaShoppe akan memaklumkan penerimaan dan penyertaan melalui FB barakashoppe dan BarakaShoppe akan memuatnaik gambar selfie anda.
6. Pemenang akan di beritahu melalui peti masuk facebook atau instagram.
7. Sila tidak ‘private’ kan akaun facebook/instagram untuk memudahkan BarakaShoppe sahkan penyertaan anda. Sekiranya anda tidak ‘like/follow’ akaun facebook/instagram BarakaShoppe, penyertaan anda secara automatik akan disingkirkan.
8. Segala keputusan adalah muktamad.

Sila ‘follow’ instagram BarakaShoppe @barakashoppe

Contoh gambar selfie/wefie adalah seperti yang dilampirkan (step 2)

1 2 3 4Untuk maklumat lebih lanjut, boleh refer page FB https://www.facebook.com/barakashoppe

InsyaAllah, kami pun akan sertai sama peraduan ni.. Jom Kita!!

“MIAQAISARAH”

017-202 3543

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s