Jom Rebut Free ‘Star Asia Trip’ Ke Bangkok 2016

Sepanjang tahun ni, memang terasa sangat dengan impak GST terutamanya masa beli barang keperluan anak-anak dan makanan harian.. Memang ada barang yang tak dikenakan GST, tapi tak berapa nampak sangat significant nya.. Tak apa, just fikir positif, semoga GST yang kita bayar ni dapat membangunkan lagi Negara Malaysia kita yang tercinta ni.. πŸ™‚

So, apa alternatif kita?? Takkan nak berdiam diri dan buat dunno je??

Alhamdulillah, dalam keadaan ekonomi negara yang kurang menentu sekarang ni,Β  datang macam-macam offer dan insentif pulak.. Sempena bulan September ni, kami dikejutkan dengan berita menarik untuk siapa-siapa yang kepingin mendapatkan income tambahan melalui perniagaan online Shaklee.. Kami akui, memang Shaklee ni salah satu daripada Multi-Level-Marketing (MLM) yang kebiasaannya orang kita fobia sangat nak dengar.. Tapi Alhamdulillah la, sepanjang 4 tahun kami dan rakan-rakan ‘terjebak’ dalam bisnes ni, belum pernah lagi kami dan rakan-rakan lain dihampakan dengan janji & omong-omong kosong syarikat MLM ni.. Yang paling penting, tepat setiap tengah bulan dalam 13, 14 @ 15 hb setiap bulan, cash bonus hasil prestasi jualan produk bulan tu akan masuk ke akaun tanpa kurang satu sen pun.. Banyak sales yang dibuat, banyak lah yang dapat dan begitu lah sebaliknya.. Lagipun, syarikat ni dah ditubuhkan lebih 50 tahun dan dah establish pun di seluruh dunia.. Pernah sekali tu masa balik ke kampung kat Penang, mak sedara yang dah pencen tegur katanya beliau pun tau pasal Shaklee dan pernah join masa zaman muda-muda dulu tapi atas diri beliau sendiri tak ambik serius peluang berniaga masa tu.. Cuma beliau nasihatkan supaya kami ambil peluang ni dan buat lah yang terbaik.. InsyaAllah..

Ok lah, balik kepada cerita tadi.. Sebenarnya, sebelum ni Shaklee hanya tawarkan International Free Trip, contohnya ke USA dan Itali (tahun ni) selain konvensyen dalam negara.. Bezanya kali ni, sebagai tambahan, Shaklee ada tawarkan offer untuk menaja sepenuhnya trip ke Bangkok pada tahun 2016 nanti termasuk kesemua perbelanjaan untuk 4 hari 3 malam dan ‘gala dinner’ di Bangkok berdasarkan syarat-syarat tertentu yang perlu dicapai.. Memang marvellous, sebab berdasarkan pengalaman peribadi kami selama beberapa tahun dalam bisnes ini, kelayakan untuk mendapatkan trip percuma ke Bangkok ni dikira amat minimum sekali dan kami amat pasti sesiapa sahaja yang mempunyai minat dan usaha mampu mencapainya.. Cash Bonus pun dapat, trip ke Bangkok pun dapat.. Best kan??

TEMPOH KELAYAKAN: September 2015 hingga April 2016 sahaja (JOM REBUT PELUANG INI!!)

SIAPA YANG LAYAK???

  1. Ahli yang berdaftar dengan Shaklee sebagai pengedar, tetapi masih belum mencapai target sebagai Business Leader sebelum Januari 2015;
  2. Ahli yang mencapai rank Supervisor sebelum Januari 2015; dan
  3. Ahli baru yang mendaftar di antara bulan Januari 2015 sehingga Januari 2016.. (rujuk sini untuk cara-cara mudah mendaftar menjadi ahli dengan hanya bermodalkan RM 79 untuk seumur hidup)

Saya tau kenyataan-kenyatan kat atas tu agak mengelirukan terutamanya bagi mereka yang masih belum pernah mendengar konsep dan marketing plan kami.. Tak mengapa, untuk keterangan lanjut, boleh rujuk maklumat lengkap dalam poster di bawah ni dan boleh juga hubungi kami di talian <017-202 3543> (whatsapp/call/SMS).. InsyaAllah, kami akan memberikan penerangan yang lebih terperinci..

Poster
Official Poster Trip Ke Bangkok 2016..
Poster BM
Syarat-syarat Kelayakan (Versi Bahasa Melayu)..
Syarat-syarat BM
Butiran Penerangan (Versi Bahasa Melayu)..
Poster English
Syarat-syarat Kelayakan (Versi Bahasa Inggeris)..
Syarat-syarat English
Butiran Penerangan (Versi Bahasa Inggeris)..
Contoh Illustrasi
Contoh Illustrasi kelayakan..

 

Jom saya share kan sedikit moment dapat tajaan percutian bermalam di 5 Star Hotel di Sunway semasa Shaklee National Conference 2014 yang lepas.. Ini baru dalam Malaysia, bayangkan la kalau dapat free trip ke Bangkok.. Bayangkan.. Bayangkan.. Memang tak dapat nak dibayangkan lagi sekarang kan? Apa pun, tak salah untuk anda semua bermimpi.. heheh..

Car Bonus Achiever
Berjaya melayakkan diri mendapat Car Bonus..
26
Terlampau ramai orang Shaklee beratur untuk check-in hotel sampaikan Mia Qaisara terpaksa melepak atas tangga.. heheh
24
Welcome note dari Shaklee bersama gift..
23
Mia tanya macam mana nak masukkan kunci ni dalam ignition kereta?? Besarnya…
22
Walaupun tak minat sangat dia, tapi Suara Faizal Tahir live memang mantap gila.. Seriously.. πŸ™‚
31
Geng-geng gadis yang happening & sporting..

Sekali lagi, untuk lebih penerangan, bolehlah hubungi kami di talian 017-202 3543 ye.. πŸ™‚

“MIAQAISARAH”

017-202 3543

Advertisements

4 comments

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s