Leader Development Workshop Di Palm Garden IOI, Putrajaya

Alhamdulillah, dapat pendedahan lagi untuk program tahun ni yang super-duper best.. Kali ni, mengenai program free trip ke Bangkok pulak.. Kalau nak tau macam mana nak melayakkan diri untuk percutian Bangkok ni, boleh refer entry saya yang ni.. Apa yang bestnya percutian ni??? Semuanya ditanggung beres termasuklah duit poket.. ๐Ÿ™‚ Event kali ni dibuat kat Palm Garden IOI Resort, Putrajaya.. Memang ekslusif tempat ni, landscape ala-ala resort.. Sejuk je mata memandang..

201212211Masa sampai ke dewan ni, memang terkejut sebab tak sangka sambutannya sangatlah menggalakkan.. Lebih kurang 200 orang yang hadir untuk sesi ni.. Dalam 30 minit jugak la terpaksa berdiri sebab kerusi extra sedang di setting oleh pekerja hotel.. Agaknya pihak pengurusan Shaklee Malaysia pun tak jangkakan yang seramai ni akan hadir untuk program yang julung-julung kalinya diadakan ni, insentif khas untuk ahli baru yang buat bisnes ni.. dengan syarat kelayakan yang agak mudah, insyaAllah saya yakin semua orang mampu melakukannya.. Gamat suasana bila Presiden dan Vice Presiden Shaklee berucap kat depan.. Macam-macam aktiviti dan insentif menarik yang dijanjikan.. fuhh, semua jadi makin bersemangat.. Kelakar betul la Mr. Kelmen Ooi ni..

12
Vice Presiden – Mr. Kelmen Ooi (kiri) dan Presiden – Mr. Helmant Singh (kanan) serentak atas stage.. Sebab apa? Sebab Mr. Kelmen jadi translator, memang kelakar time ni..
10
Full-house sampai ada yang terpaksa berdiri.. Semuanya excited nak dapat free trip ke Bangkok.. huhu

1413 5Salah satu modul dalam event kali ni adalah perbincangan dalam kumpulan-kumpulan kecil dan diketuai oleh sekurang-kurangnya seorang leader.. Disebabkan terlampau ramai dan padat, kumpulan kami terpaksa berbincang di luar dewan seminar ni.. Nasib baik kat luar pun masih ber’air-cond’, kalau tak mau berpeluh jugak.. heheh.. Tapi semua tu tak penting.. Yang pentingnya, masing-masing bersemangat bagi idea dan tips untuk kembangkan lagi bisnes sambil dapatkan free trip ke Bangkok ni.. Mia Qaisara macam biasa la, main je dengan kawan-kawan dia, so senang lah ibu dengan ayah nak fokus discussion..

8
Group ni special sikit sebab bincang kat luar dewan.. ๐Ÿ™‚
16
Mia dengan friends nak ke Bangkok jugak ke??
4
Memang aktif & kreatif betul la anak-anak Shaklee ni..

7 6 18Berminat nak sertai Free Trip ke Bangkok ni?? Masih belum terlambat untuk anda semua! Seminar selanjutnya akan diadakan pada 19 September 2015, anda semua dialu-alukan untuk hadir sama.. Hubungi kami untuk maklumat lanjut..

“MIAQAISARAH”

017-202 3543

Advertisements

One comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s