Blogger Masuk Rancangan Live TV

Alhamdulillah, dapat juga masuk TV secara ‘Live’ hari Sabtu yang lalu.. Setelah lama bercita-cita nak masuk TV, akhirnya tercapai jugak hasrat tu.. Seawal pukul 9 pagi, dah terpacak kat Angkasapuri , punya lah bersemangat.. Padahal rancangan start pukul 11 pagi.. Event kali ni, pergi secara solo je sebab tak boleh nak bawak kanak-kanak.. So, Mia Qaisara dengan Ahmad Khalif stay kat rumah je dengan ibu ye..

AKW2
Sebab sampai awal sangat, sarapan dulu kat cafe Angkasapuri ni.. Rafzan Tomomi mengantuk sangat kot, sampai nak tidur berbantalkan tangan je..

Jemputan kali ni adalah atas undangan Hai!Blogger.. Walaupun kami semua bukan sebagai panel jemputan, jadi tetamu jemputan pun ok la tu kan.. Lagipun, kami datang untuk bagi sokongan kepada salah seorang blogger yang akan ditemubual dalam rancangan ni nanti.. Hehehe.. Dapat pengalaman baru belajar macam mana krew-krew produksi ni bekerja.. Memang sistematik dan berdidiplin.. Bayangkan la bekerja dalam rancangan siaran langsung, bukannya rakaman yang boleh edit-edit kalau ada terbuat silap.. Respek sangat kat diorang, especially Datin Zamzarina host rancangan Apa Kata Wanita di TV1 yang memang nampak sangat berpengalaman dalam mengendalikan ‘talk show’ macam ni.. InsyaAllah boleh diaplikasi dalam bisnes Shaklee kami nanti πŸ™‚

AKW3
Antara Usahawan Online Cilik yang ditemubual..

Siaran kali ni berkisar tentang Usahawan Online Cilik.. Bayangkan lah seawal usia 11 tahun, adik Addiena dah berjinak-jinak dengan online biz dan membuat blog addiena_store.. Sampaikan yuran sekolah pun beliau mampu bayar sendiri hasil dari pendapatan biz nya.. Begitu juga dengan adik Haffiz Ariffin, baru berusia 14 tahun tapi dah terlibat dengan perniagaan online ni.. Blogger dan juga pelajar UiTM, Nur Aliah pun sama juga.. Dengan biz perfume De’ Xandra beliau, mampu menjana pendapatan 5 angka sebulan.. Memang gempak habis..

[Jom Tonton Siaran Apa Kata Wanita “Usahawan Online Cilik” DI SINI]

AKW 1
Hai!Blogger bersama Datin Zamzarina..

Memang tak dinafikan, bisnes online ni dah jadi satu fenomena pada masa kini.. Macam biz Shaklee ni, Alhamdulillah rezeki kami sentiasa ada..Dah hampir 4 tahun di dalam biz ni dan kami sangat enjoy dengan biz kami ni..

Sama ada anda pelajar, suri rumah, tidak bekerja atau tak kira siapa pun anda, sekiranya anda nak berminat untuk menyertai kami dan mendapatkan pendapatan sampingan, boleh lah hubungi kami dan kami akan tunjukkan caranya.. InsyaAllah, sama-sama kita berusaha dan mana lah tahu terpilih masuk rancangan Live di TV pula nanti di masa akan datang.. πŸ™‚

“MIAQAISARAH”

012-565 4020

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s