Rahsia Kulit Kusam Jadi Cerah Sekata

Kalau dulu, kulit muka wifey nampak kusam, kurang bermaya dan banyak jerawat yang tumbuh.. Walaupun dah touch up muka sebelum keluar rumah, kesan jerawat tu masih nampak jelas.. “Stress.. memang stress!!” katanya..

Kini, setelah konsisten mengamalkan produk Shaklee ni dan banyakkan berdoa, Alhamdulillah, nampak sangat perubahan ketara ke atas kulit.. Jerawat dan kesan parut jerawat pun dah semakin berkurangan di muka.. Yang lebih best nya, kulit seluruh badan jadi cerah sekata dan semakin berseri-seri..

TESTIMONI

Testimoni
Klik PIC ni & LIKE.. πŸ™‚

Assalamualaikum..saya Sarah..berumur 31 tahun…sudah berkahwin dan mempunyai 2 cahaya mata….sebelum nie takde niat..memang takde sedetik niat pun ambil suplemen shaklee untuk cantik…pertama kali amalkan suplemen shaklee sebab nak bertenaga dan nak cari milk booster..time tu tengah menyusu mia, anak pertama saya…memang tengah aktif mengumpul stok…saat pertama jatuh hati dengan shaklee bila saya amalkan suplemen shaklee semasa bulan puasa…Alhamdulillah dari 5oz sekali pam boleh increase 11oz sekali pam…ibu mana yg tak excitedkan…saya berjaya menyusukan anak saya secara eksklusif 3 tahun dengan Set Menyusu Shaklee ( Vitalea, B Complex, Vita C, Ostematrix, Alfalfa, ESP)….Alhamdulillah..

Pejam celik pejam celik dah 3 tahun rupanya saya mengamalkan shaklee dengan konsisten…Alhamdulillah memang tak pernah ke klinik atau warded..kalau nak bandingkan life saya sebelum mkn shaklee..memang boleh dikatakan tiap2 bulan mesti selsema, batuk atau demam….kecil2 dulu memang selalu warded je..ada sedikit masalah semasa ibu saya melahirkn saya menyebabakan antobodi saya tak kuat..Alhamdulillah nikmat nie paling tak ternilai…nikmat rasa sihat sentiasa…

Selepas 6 bulan… saya pregnant anak kedua…masa sy pregnant ramai pulak tegur saya “sarah muka dah bersih” ..”sarah nampak berseri-seri”…ingatkan time pregnant je..manalah tau kan dapat seri dari anak dalam perut…tapi dalam pantang pun ada lagi yang tegur bercahaya muka…sampai dah habis pantang pun asal jumpe je kawan2 sume menegur..nampak sangat kan muka saya yang dulu mesti sangat-sangat lah teruk..fb kan sejak2 akhir nie asyik lah up memory2 picture yg lama..2 tahun lepas pun ada….bila tgk balik…memang beza sangat muka skang dengan dulu… muka sekarang dah bersih.. jerawat dah tak tumbuh….bekas jerawat pun dah samar-samar je…dan kulit muka makin cerah…actually kan sebelum saya amalkan shaklee selalu je ramai yang tegur saya nampak macam tak sihat..selalu tegur saya sakit…mungkin sebab kulit muka saya nampak kusam…

Saya pike2 balik apa saya makan ye..haha…baru teringat sebelum pregnant aritu ada tambah GLA Complex, Zinc Complex dan Collagen Powder…patutlah terpregnant..terambil GLA Complex rupanya…hihi..lepas tambah Collagen Powder aritu mmg bekas jerawat cepat je pudar…tapi jerawat still tumbuh je kat muka..then add on GLA Complex barulah jerawat stop tumbuh…masa pregnant saya cuma ambil Set Pregnant (Vitalea, B Complex, Vita C, Ostematrix, ESP, Omega Guard) dan Zinc Complex je..berpantang pun saya continue je semua suplemen-suplemen nie…

Alhamdulillah dari niat cuma nak bertenaga dan sihat je..dapat pulak bonus kulit makin cantik berseri…Alhamdulillah dapat nikmat hidup yang lebih baik dengan shaklee..insyaAllah terus konsisten mengamalkan shaklee sampai bila-bila…”

11143337_950560474966334_2843500223729787234_n
Raya Tahun 2015 kami lebih berseri-seri πŸ™‚

Model 1 Model 2 Model 3

JOM KLIK LINK NI & ————————-> LIKE PIC

https://www.facebook.com/893624304061199/photos/a.893630217393941.1073741826.893624304061199/903571599733136/?type=3&theater

“MIAQAISARAH”

017-202 3543

Advertisements

2 comments

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s