Produk Semulajadi Rysya Skincare Untuk Kecantikan Asli

Selama ni, tak pernah saya terfikir pentingnya penjagaan kulit wajah bagi seorang lelaki.. Kebetulan kalau mandi tu ada pencuci muka, baru lah saya cuci muka tapi kalau tak ada tak bercucilah muka saya ni.. Asalkan muka nampak still ok, bagi saya tak ada apa yang perlu dirisaukan..

Tak disangka-sangka, baru-baru ni saya diperkenalkan dengan produk yang dibuat berasaskan bahan semulajadi iaitu Rysya Skincare. Produk ini adalah berkualiti tinggi dan setaraf dengan jenama-jenama lain di pasaran.. Baru lah saya tau tentang pentingnya penjagaan kulit wajah ni, walaupun untuk kaum lelaki.. Bukan setakat untuk membersihkan wajah, tetapi juga boleh membuatkan kulit kelihatan sentiasa sihat, muda dan berseri-seri.. Yang lagi best, ingatkan cuci muka tu cuma main cuci je tapi rupa-rupanya ada step-step dan teknik tertentu yang perlu diikuti untuk kesan yang lebih ketara.. Hahaha.. Ketinggalan zaman betul rasanya..

IMG_5136

Sesi pengenalan kepada produk ekslusif Rysya Skincare..

Baru seminggu menggunakannya secara konsisten, memang ada terasa kesannya.. Kulit terasa lebih segar, tegang dan jerawat pun dah macam mula malu-malu nak tumbuh.. Memang sangat disyorkan kepada rakan-rakan lain yang aktif bersukan macam saya.. Sekali dah guna, rasa macam tak boleh berpisah pulak dengan produk ni..

Testimoni
Lepas bersukan, bersihkan muka dengan LY Facial Cleanser, memang sangat menyegarkan..

Produk Rysya Skincare ni diasaskan oleh seorang usahawan berjaya yang sangat jelita melalui syarikatnya Thames Skincare Sdn. Bhd, Puan Noorazlina.. Sekilas pandang, rupanya yang cantik menawan saling tak tumpah dan persis pelakon popular tanahair, Rozita Che Wan @ Che Ta..

Puan Noorazlina
Pengasas Rysya Skincare, Puan Noorazlina @ lebih mesra dengan panggilan Lin..
Puan Noorazlina
Kulit muka cantik menawan dengan penggunaan Rysya Skincare..

Terlanjur sebut pasal Che Ta, sebenarnya beliau juga merupakan pengguna setia kepada produk Rysya Skincare.. Disebabkan keberkesanan produk ini, beliau telah dilantik secara rasmi sebagai duta produk Rysya bagi berkongsi pengalaman tentang keberkesanan produk kepada umum..

Katanya, beliau merasakan kulit muka lebih anjal, lebih sekata dan lebih bermaya setelah menggunakan produk ini sejak awal lagi.. Kalau nak tahu, perasaan itu jugak lah yang dirasakan oleh saya setelah lebih seminggu menggunakan Rysya Skincare ni siang dan malam secara konsisten..

Che Ta
Rozita Che Wan sebagai duta Rysya (sumber: RYSYA Skincare Product)

 

Ni antara produk Rysya yang kini berada di pasaran untuk direbut segera:

Produk Rysya Skincare
Rysya Skincare PREMIUM Set (RP: RM 390)

#1 – LY Facial Cleanser (100 ml)

Cleanser
LY Facial Cleanser (RP: RM 45)

Kandungan: Vitamin C dan Ekstrak Licorice

Fungsi: Pembersihan secara lembut, melembapkan & menyegarkan kulit wajah

Cara Penggunaan: Gunakan dua kali sehari pada waktu pagi & malam.. Gosok dan sapukan ke seluruh muka dan elakkan terkena bahagian mata.. Bilas sehingga bersih..

#2 – LY Facial Toner (50 ml)

Toner
LY Facial Toner (RP: RM 45)

Kandungan: Phyto Placenta Extract (Tumbuh-tumbuhan) & Vitamin B3

Fungsi: Melindungi kulit, menjadikan kulit wajah lebih tegang & mengecilkan liang-liang pori.. Sesuai untuk semua jenis kulit termasuk kulit sensitif..

Cara Penggunaan: Gunakan dua kali sehari.. Sapukan pada waktu pagi dan malam selepas mencuci muka dengan Rysya Facial Cleanser.. Elakkan terkena bahagian mata..

#3 – LY 24K Gold Serum (30 mg)

Gold Serum
LY 24K Gold Serum (RP: RM 140)

Kandungan: Pullulan (Vitamin C & B12), Glycine Soja (Soya Bean), Red Algae & 24K Gold

Fungsi: Merangsang regenerasi kulit dan melawan tanda-tanda penuaan secara semulajadi..

Cara Penggunaan: Gunakan dua kali sehari.. Sapukan pada waktu pagi dan malam selepas menggunakan Rysya Facial Toner.. Urut dengan teliti ke seluruh kulit wajah..

#4 – LY 24K Gold Miracle Cream

Miracle Cream
LY 24K Gold Miracle Cream (RP: RM 140)

Kandungan: Red Algae, Soy Placenta Extract & Virgin Coconut Oil

Fungsi: Melambatkan proses penuaan kulit dan meningkatkan jumlah kolagen dan serat.. Merangsang tenaga sel-sel untuk mengurangkan kedutan kulit menjadikan kulit lebih anjal dan licin..

Cara Penggunaan: Gunakan dua kali sehari pada waktu pagi dan malam.. Tunggu sehingga 24K Gold Serum diserap sepenuhnya ke dalam kulit sebelum menyapu 24K Gold Miracle Cream.. Urut dengan teliti pada kulit..

**Bau Miracle Cream ni sangatlah wangi dan menyegarkan 🙂

#5 – Bird Nest Body Scrub (100 gm)

Body Scrub
Bird Nest Body Scrub (RP: RM 25)

Kandungan: Sarang Burung Walit & Kolagen

Fungsi: Membersih, melembap & mencerahkan serta menegangkan kulit badan..Sangat disyorkan oleh pakar kulit Rysya dan sesuai untuk kulit sensitif..

Cara Penggunaan: Gunakan dua kali seminggu.. Gosok sabun seluruh badan menggunakan sebelah bahagian yang lembut dahulu sebelum menyental menggunakan bahagian ‘scrub’.. Bilas sehingga bersih..

Produk Rysya Skincare boleh dibeli terus melalui talian dan juga kedai-kedai terpilih di seluruh negara, dari lebih 50 pengedar-pengedar aktif yang sah atau terus membuat pembelian ke ibu pejabat Rysya Skincare yang terletak di Petaling Jaya, Selangor melalui talian 03-7831 8669 atau 019-738 8866.. Di samping membantu pengguna kekal menawan dengan kulit muka yang cantik, Rysya Skincare juga mempelawa sesiapa sahaja yang berminat untuk menjadi rakan niaganya bagi menambah pendapatan sampingan..

Untuk sebarang maklumat lanjut, boleh layari:

Facebook

Instagram

Website

Advertisements

4 comments

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s