Vivix Untuk Lelaki

Kalau sebut je pasal supplement kesihatan, biasanya kita teringatkan kaum wanita je yang suka beli & makan.. Berapa kerat sangat la kaum lelaki ni yang aware pasal kepentingan supplement nih untuk kesihatan tubuh badan.. Tengok saja lah sekeliling kita, kawan-kawan atau saudara-mara, mungkin boleh dikira dengan jari berapa ramai la sangat orang laki2 yang ambik supplement secara konsisten.. Tambah-tambah lagi nak kena telan banyak-banyak pil, lagi la diorang tak suka..

Macam saya jugak, walaupon wifey dah lama dok suruh makan supplemen Shaklee yang itu la, yang ini la, jarang saya makan dengan konsisten.. Maybe la tu salah satu sifat kaum laki2 nih kan, tak berapa nak ambik serius even bab kesihatan sekalipun..

Sampai la satu hari tu, agaknya wifey dah fed-up dengan kerenah saya, disuruhnya pula cuba minum VIVIX.. Seriously, sekali cuba memang terus jatuh hati dengan produk ni.. Nak kata rasanya sedap? Tak la sedap sangat.. Kelat je dengan rasa anggurnya yang pekat.. Nak kata produk ni murah? Tak la murah pun, dalam RM 4++ jugak (tapi saya dapat la harga special yang jauh lebih murah sebab wifey ahli Shaklee 🙂 ) Peliknya, saya jadi suka sangat dengan produk nih.. Maybe sebab senang kot, sebab cara minumnya just sesudu teh sehari.. Macam yang biasa saya buat, minum setiap malam sebelum masuk tidur.. Dah la mudah, ada lak 1001 khasiat produk VIVIX nih..

Vivix

VIVIX Membantu Hilangkan Ketagihan Perokok Tegar

Sambil-sambil tu, VIVIX ni juga bagus untuk bantu perokok dan bekas perokok macam saya yang cuba nak hilangkan ketagihan ni.. Pasal ni ada saya ceritakan dalam entry saya yang sebelum ni, macam mana saya quit smoking..

Yang ni pulak, testimoni sahabat saya sendiri, saudara Huzair a.k.a Penjejak Bayang.. Beliau lagi otai dari saya, dah merokok lebih 20 tahun, tapi Alhamdulillah kini kitorang sama-sama bebas dari nikotin yang merosakkan tubuh badan dan kesihatan kami..

Testimoni 1
Testimoni sahabat saya sendiri..

Ini pula antara testimoni-testimoni happy si isteri yang amat berpuas hati dengan perubahan suami yang dah kurang merokok.. Tak sia-sia dibelikan VIVIX sebagai hadiah untuk suami.. InsyaAllah, semoga lambat-laun si suami dapat terus quit smoking.. Step by step k..

Testimoni 2 Testimoni 3

Testimoni 4

VIVIX Sebagai Pemberi Tenaga

Ahad lepas, macam biasa aktiviti rutin hujung minggu kitorang COD barang kepada customer sambil bawak anak-anak jalan.. Kali ni, kitorang COD VIVIX kepada customer di Pandan Indah.. Masuk ni dah botol kedua yang beliau order dalam tempoh SEBULAN.. Alhamdulillah, katanya dah nampak perubahan positif kat diri beliau.. Kalau dulu kurang bertenaga sebab kerja shift, tapi selepas amalkan minum VIVIX secara konsisten, badan dah makin bertenaga.. Kali ni beliau tambah order sekotak NUTRIFERON untuk tingkatkan imunisasi badan lak..

Cust Vivix
Order VIVIX kali kedua dalam tempoh sebulan..
Cust Vivix 3
Pic Atas : Order VIVIX kali pertama masa awal bulan.. Pic Bawah: Sahabat lama Ahmad Shahrin a.k.a Bob Kurus pon repeat order VIVIX.. Sebelum ni pernah ambil masa nak panjat Gunung Kinabalu.. Untuk bagi tenaga dan nak panaskan badan sepanjang mendaki..
bob kurus mendaki gunung Kinabalu
Tahniah Bob Kurus.. Kaler jaket pon dah macam VIVIX.. 🙂

So, kesimpulannya….. kaum lelaki zaman sekarang pon dah ada self awareness.. Jangan ingat orang laki2 ni tak pandai nak jaga kesihatan, cumanya kami nak yang….

“SENANG, MUDAH & BERKESAN”

So, VIVIX lah yang paling sesuai.. Cubalah VIVIX sekarang, insyaAllah tak menyesal.. Boleh order secara online di sini:

“JOM ORDER VIVIX SECARA ONLINE”

SILA KLIK

shopping@

Hubungi:

“MIAQAISARAH”

017-202 3543

Advertisements

2 comments

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s