Cara Mudah Dan Berkesan Hilangkan Parut

Entry kali ni merupakan satu-satunya entry yang dibuat khas untuk anda semua memilih sama ada nak proceed baca atau pun tak.. So, sebelum baca anda kena imagine diri anda berada dalam kategori mana dulu, then baru decide nak teruskan bacaan atau skip ke entry lain yang tak kurang gempaknya dalam blog miaqaisarah.com nih.. heheh..

KATEGORI 1

beautiful-model
Flawless Skin..

Adakah anda seorang yang hensem @ cantik, flawless, kulit bersih, berseri dan sekata sepanjang tahun? Kulit sangat perfect sampaikan tak ada langsung kesan parut jerawat, kesan strech marks, dan lain-lain parut? Jika anda tergolong dalam kategori ni, mungkin entry nih kurang bermanfaat untuk anda yang perasan cun.. heheheh

TAPI… Sekiranya anda rasa diri berada dalam….

KATEGORI 2

Parut Jerawat

Jenis yang pantang tengok jerawat, sikit-sikit nak picit jerawat kat muka, sampaikan jerawat kat muka suami/isteri pon habis nak dipicit sama atau banyak parut kat badan?? Dalam tak sedar, picit punya picit dah tinggalkan pulak kesan parut kat muka.. Kalau ye, rasanya elok anda luangkan 4,5 minit masa untuk baca sampai habis entry nih, moga ada manfaatnya..

So, macam mana nak hilangkan kesan-kesan parut nih? Jawapannya……Mudah je dengan AZANIS SCAR SERUM, produk Buatan Malaysia yang diluluskan KKM dan diyakini HALAL..

image

Sebab apa kena guna Azanis Scar Serum nih??

Azanis Scar Serum ni sebenarnya dah lama di pasaran tapi sekarang ni ada keluaran terbaru dilengkapi dengan formula terkini iaitu Organic Cocoa Butter.. Dengan gabungan istimewa antara Vitamin E dan Cocoa Butter, maka terhasillah formula terbarunya iaitu Vita-Cocoa Booster Formula.  Azanis Scar Serum mengandungi 100% Vitamin E semulajadi yang dirumus dari soya..

image

Sememangnya Azanis Scar Serum dikenali sebagai serum hilangkan parut.. Secara amnya, Azanis Scar Serum membantu untuk lembapkan kulit dan bertindak sebagai vitamin antioksidan yang akan memelihara sel-sel yang sentiasa terdedah dengan radikal bebas agar tidak rosak dan menyebabkan penuaan awal.. Satu lagi kelebihannya yang paling utama adalah ianya mampu membantu merawat parut, tak kira la parut jerawat, parut akibat kemalangan atau parut disebabkan kulit sensitif..

image

Nak tengok hasilnya??

Ni antara testimoni pengguna yang dah berjaya k..

azanis-scar-serum-testimoni-4

Kesan Parut Lain dan Stretch Marks

azanis-scar-serum-testimoni-1 azanis-scar-serum-testimoni-2 azanis-scar-serum-testimoni-3 azanis-scar-serum-testimoni-5 azanis-scar-serum-testimoni-6

Parut Akibat Kemalangan

azanis-scar-serum-testimoni-7

Untuk kesan parut yang dah lama bertahun-tahun pon InsyaAllah dapat dihilangkan kesannya dengan penggunaan secara konsisten..

testi1
Kesan parut lama hilang dengan penggunaan secara konsisten..

Cara penggunaannya pon sangat mudah, cuma sapu pada parut dengan pergerakan membulat, dua kali setiap hari.. Pada parut baru, Azanis Scar Serum harus disapu hanya apabila luka telah sembuh, dan tidak boleh digunakan pada kulit yang luka..

Simple je kan? So untuk maklumat lanjut boleh la refer page WEBSITE AZANIS.. Kalau nak order pon boleh contact no. ni, hanya RM 60 SAHAJA.. 🙂

“MIAQAISARAH”

017-202 3543

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s