Set Ramadhan Terbaik Untuk Kekal Cergas Sepanjang Berpuasa

Pagi-pagi tadi sambil drive ke pejabat, terdengar dalam radio DJ bagitau yang hari ni dah 2 Syaaban.. Maksudnya lagi 28 hari je lagi sebelum umat Islam seluruh dunia nak menyambut bulan yang penuh dengan keberkatan iaitu bulan Ramadhan Al-Mubarak.. Pejam celik, pejam celik jap je masa berlalu..

salam-ramadhan

 

Sempena Hari Ibu ni, tetiba teringat balik masa tahun 2011.. Masa tu Mia Qaisara pun baru lahir, baru umur 5 bulan camtuh.. Masa ni la wifey baru berkenal-kenalan dengan produk Shaklee.. Masa tu ambik Energizing Soy Protein @ ESP untuk banyakkan susu.. Alhamdulillah, memang rezeki Mia masa tu, stok susu EBM penuh satu peti ais.. hahaha..

Bila masuk je bulan puasa, dah pesan kat wifey.. Kalau tak larat, tak perlu la nak berpuasa sebab dok susukan Mia yang kecik lagi tu.. Lagipun masa tu dengan bekerja ofis lagi.. Nanti jadi tak larat & jatuh sakit cemana? Silap-silap susu pun drop nanti.. Wifey cakap takpela abang, nanti tambah ambik Performance Drink sekali masa sahur..

Dan hasilnya??????? Ada diceritakan dalam blog personal Mia Qaisara.. Ni hah screenshot entry masa tahun 2011 dulu (belum jadi ahli lagi masa ni.. tapi bukan main excited lagi share kat blog pasal Shaklee.. hahaha)

image

image

image
Performance Drink packaging lama..

image

Alhamdulillah, sebab ESP & Performance Drink ni la yang jugak buatkan wifey jatuh hati dengan Shaklee, terus register ahli dan consume produk Shaklee sampai sekarang ni.. Mia pun membesar dengan sihat, dan harap-harap Khalif pun akan selalu sihat cergas macam Mia..

Kebetulan pulak baru-baru ni Shaklee ada perkenalkan Set Ramadhan khas bagi menyambut bulan yang mulia ni.. Memang elok sangat la tu.. Harga set ni cuma RM398.75.. Antara yang dibekalkan dalam set ni adalah 4 produk utama iaitu Energizing Soy Protein @ ESP, Performance Drink, Meal Shakes dan Lecithin.. Kalau nak lagi jimat, boleh mendaftar keahlian dengan kitorang, dan harga dijamin akan jadi jauh lebih murah..

Ramadhan Set Edited

APA FUNGSI 4 PRODUK UTAMA DALAM SET INI??

  1. Energizing Soy Protein @ ESP ~ Sumber protein lengkap yang mampu memberikan tenaga berpanjangan & rasa kenyang yang lebih lama;
  2. Performance Drink ~ Membantu penghidratan badan dengan mengekalkan bendalir dan paras gula dalam darah;
  3. Meal Shakes ~ Multivitamin yang lengkap dengan protein dan serat.. Rasa Vanilla yang harum dan lazat, kesukaan kanak-kanak; dan
  4. Lecithin ~ Pemecah (emulsi) lemak yang baik dan dapat mengurangkan paras kolesterol..

So, untuk wanita yang hamil, kanak-kanak, ibu menyusu, warga emas, para atlet dan sesiapa saja amatlah disyorkan untuk mengambil set ini sebagai persediaan menghadapi Ramadhan nanti..

“MIAQAISARAH”

017-202 3543

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s