Jadi Model Covergirl Supermom Shaklee

Husband mana yang tak excited kan bila tengok penampilan isteri sendiri dari cun jadi bertambah cun-melecun .. Siap boleh masuk contest ‘Cover Girl’ lagi pulak tu.. Nak tau meletop tak meletop leh tengok teaser pic kat bawah ni k 🙂

13102768_964993876947159_5464866903878829162_n
Fuhh.. sungguh cantik menawan..

So, amacam?? Apa rahsianya?? Mesti ada kena-mengena dengan produk Shaklee kan? Hahaha.. Tepat sekali tekaan anda.. Ni produknya..

Set Nutriwhite
Set Nutriwhite Shaklee..

Kalau nak tau lagi detail pasal fungsi & harga produk Nutriwhite, boleh refer entry ni..

Ujibakat Pencarian #supermomCovergirl

Official Poster Supermom CoverGirl_1

Sebenarnya, time ni ada audition pencarian untuk #supermomCovergirl.. Syarat nak layak masuk mestilah ahli di bawah group Supermom je.. Masih belum jadi ahli, tapi nak mendaftar?? Boleh je.. Yuran cuma RM 69 untuk pendaftaran seumur hidup.. Murah kan?? Macam mana nak jadi ahli?? Leh refer sini..  Cantik ke tak tu bukan penghalang nak join contest ni.. Yang penting kena ada self confidence.. Lagipun, semua wanita itu cantik dan indah.. Bak kata pepatah, “Beauty Is In The Eye Of The Beholder”..

Dan 1 lagi syarat, kena ada anak kecik.. Tak ada anak @ masih bujang pun disyorkan untuk jadi ahli gak sebab banyak lagi program-program menarik sepanjang tahun.. Antaranya, 2 tahun berturut-turut dah kitorang terpilih untuk join Team Building kat Port Dickson yang fully sponsored..

So, ini lah tentatif acara yang telah disediakan Ahad lepas.. Syok la wifey, ada sesi make over & grooming lagi..

Tentatif Ujibakat
Tentatif Ujibakat..

Untuk audition ni, pemenang nanti of course la akan dapat hadiah tapi yang paling bestnya wajah model yang terpilih tu akan menghiasi buku Supermom Shaklee Story Musim Ke-2.. Memang bertambah glamour la sape yang terpilih tu nanti kan..

Buku Shaklee Story
Buku Testimoni Supermom Shaklee Story Edisi Pertama.. Untuk Edisi Kedua akan ada muka covergirl..

Buku Shaklee Story_2

Untuk sesi pertama ni, ada 6 peserta semuanya.. Saingan nampak sengit tapi jangan risau, semuanya persaingan sihat.. hehehe..

Supermom Cover Girl Full
Tak termasuk gadis yang tengah tu ye.. Tu Mami Hadhatina, founder Supermom.. Yang lain-lain tu semuanya mak-mak yang supermom jugak 🙂

Supermom Cover Girl Full 2

Cover Girl 2
Para model Cover Girl menggayakan produk Nutriwhite masing-masing.. Terlindung lak muka wifey tu.. heheh

So, nanti bila dah ready video testimoni wifey, hope semua kawan-kawan dapat lah memperbanyakkan LIKE dan pakat SHARE ramai-ramai k.. Doakan kami menang tau.. AMINNN 🙂

supermom cover girl
Family Pic 🙂

“MIAQAISARAH”

017-202 3543

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s