Sambut 1 Syawal 1437H (2016) Di Segamat, Johor

Lama dah habis bulan Syawal, baru sempat nak update entry.. Sekarang ni pun dah masuk Raya Haji.. Nak kata banyak kerja tu, tak la busy sangat pun.. Biasa la tu kan? heheh

So, raya kali ni dapat la bercuti lama sikit kat Segamat.. Alang-alang raya jatuh hari Rabu & Khamis, terus ambik seminggu direct.. So, dapat la cuti 9 hari semuanya.. Memang puas la beraya..

Ni raya ke 5 Mia Qaisara dan raya ke-2 Ahmad Khalif.. Last year beraya, umur Khalif baru lepas hari πŸ™‚ Untuk entry ni, banyak pic je la ye..

Ibu & Khalif Balik Beraya
On the way balik Segamat, lena je tido kat depan tu..
Khalif tidur
Comel je gaya tido tu kan.. heheh

Kat Segamat, macam biasa kena bawak gi main kat playground One Segamat.. Dulu Mia je yang suka main sini, sekarang dah bertambah lagi sorang pulak.. Huhu

Trampoline
Trampoline tu patutnya untuk lompat2, tapi Khalif gi baring lak πŸ™‚
Drive dumptruck
Dok berangan bawak lori pulak budak ni..

Pagi beraya, sesi maaf-bermaafan sesama kita.. Itu lah yang indahnya bulan Syawal ni, bulan bermaaf-maafan.. 0-0 ye πŸ™‚

Pic Raya Shaklee

Pic Raya Shaklee 2 Pic Raya Shaklee 3 Pic Raya Shaklee 4

Ahmad Khalif Posing

Pic Raya Shaklee 5

Pic Raya Shaklee 5

Pic Raya Shaklee 6

Pic Raya Shaklee 7

Ahmad Khalif Raya

Pic Raya Shaklee 8

Pic Raya Shaklee 9

Pic Raya Shaklee 10Β  Pic Raya Shaklee 12

“MIAQAISARAH”

017-202 3543

Advertisements

3 comments

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s