Cream Puff Custard Dan Eclairs Coklat Sedap Di Sg Buloh

“Saralicious Homecook”.. Dengar nama pun macam dah sedap kan? Kalau rasa lagi la kan? Sekali makan, teringat-ingat sampai ke malam.. heheh.. So, apa specialnya Saralicious Homecook ni?

Cream Puff
Saralicious Homecook

Buat peminat tegar Cream Puff (filling Custard) especially area Kuala Lumpur, Sg. Buloh, Rawang, Kuang, Kundang dan kawasan sekitarnya wajib simpan no. fon ni dalam smartfon masing-masing tau [012-565 4020] πŸ™‚

Cream Puff Box Set Yang Sedap Dan Lazat..

Mana tau, tengah teringin nak makan Cream Puff Custard tu atau nak buat majlis kenduri ke, makan-makan atau birthday party tu boleh la kontek no. ni.. InsyaAllah, delivery disediakan dengan minimum order dan caj penghantaran yang berpatutan mengikut kawasan.. Macam Box Set kat atas ni, 1 box ada 64 pieces..

Cream Puff Custard..

Biasanya kalau kita makan Cream Puff kat mana-mana event bukan ke saiz dia agak besar kan? Tapi yang ni special sikit.. Saiz sedang-sedang je, senang budak-budak nak makan.. So, dapat la order kuantiti yang lebih banyak untuk serve lagi ramai tetamu sebab harga pun lagi murah, ye tak?

Spesifikasi Cream Puff Custard Saralicious Homecook: Saiz : 3 cm – 3.5 cm diameter (nampak saiz comel tapi of coz la sedap)

Sedap Khalif makan Cream Puff.. Penuh perasaan kan? heheh

Yang kaler hitam tu apa pulak? Macam roti je.. Hahhh.. yang ni biasanya memang ramai tak tau.. Dessert atau pastry ni namanya Eclairs.. memang famous sangat kat Perancis tapi sayangnya kat sini, tak dikenali sangat.. So, Saralicious Homecook cuba nak perkenalkan Eclairs ni kat Malaysia.. Sebenarnya, eclairs ni lagi sedap dari Cream Puff sebab filling custard + Choc toppings.. Fuhh, memang la sangat sesuai untuk sape-sape yang sukakan makanan manis.. manis-manis berlemak gituuuu… heheh

Spesifikasi Eclairs : Filling Custard + Choc Toppings + Colourful Choc Rice

Size Eclairs : 10 cm panjangΒ  + 2.5 cm lebar

Eclairs Choc Toppings..
Eclairs yang mengiurkan πŸ™‚
Eclairs Filling Custard + Choc Toppings ni insyaAllah sedap.. must try!

Coklat ni memang favourite Mia..
Khalif makan eclairs sambil terduduk..

Cash on Delivery (COD)

Ni pulak antara pic COD yang sempat diambil bersama customer.. Ada jugak yang repeat order sebenarnya.. Alhamdulillah setakat ni dapat customer semuanya sporting-sporting belaka.. Tq semua mmuahhhh

COD ke Sg. Plong, Sg Buloh..
COD ke Ampang..
COD ke Hospital Sg. Buloh.. pic tak berapa nak clear sebab malam huhu..

 

Testimoni Customer

Alhamdulillah, semuanya dapat komen positif daripada customer.. Happy sangat hati bila customer suka dan berpuas hati dengan dessert Saralicious Homecook ni.. Kalau nak upload semua testimoni, memang la banyak sangat.. So, kita letak sikit-sikit je la.. Kalau terletak banyak testimoni tu, sori la ye.. huhuh..

 

Β 

Cara Order:

Menyiapkan order customer πŸ™‚
Comel kan packaging Saralicious Homecook? πŸ™‚

Nak order, step nya mudah sahaja:

  1. Whatsapp ke no. fon 012-565 4020
  2. Beritahu kawasan tempat tinggal anda/tempat untuk COD
  3. Nyatakan jumlah tempahan Cream Puff/Eclairs (ada minimum order)
  4. Saralicious Homecook sediakan quotation termasuk caj penghantaran
  5. Bayar deposit RM 20 secara bank-in (bergantung kepada jumlah tempahan) dan no akaun bank akan dimaklumkan nanti
  6. Tunggu tempahan siap dan dihantar πŸ™‚

**TEMPAHAN HENDAKLAH DIBUAT DALAM TEMPOH SEKURANG-KURANGNYA 2 HARI AWAL**

**FREE DELIVERY SEKITAR PAYA JARAS, BANDAR TASIK PUTERI, KUANG DAN KUNDANG**

“MIA QAISARAH”

012-5654020

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s